Despre cabinetul meu

DESPRE CABINETUL MEU

Hanna Berger - Oradea

Am absolvit facultatea de Știinte Juridice, specializarea Drept din cadrul Universității din Oradea – promoția 1998, devenind membru al Baroului Bihor în acealași an. În anul 2006 am absolvit cursurile de master în Business Administration-Executive din cadrul Universității Politehnica Timisoara. Am absolvit cursurile de mediator devenind Mediator autorizat în anul 2013. În cei 25 de ani de experiență am oferit consultanță juridică și am reprezentat cu succes numeroși clienți în domeniile în care activez, axându-mă pe avocatura de business. Am reușit împreună cu clienții mei să contruim și să consolidăm relații profesionale durabile bazate pe seriozitate și încredere. Atenția acordată problemelor juridice ale clienților și promptitudinea în găsirea soluțiilor la aceste probleme reprezintă punctul de plecare în activitatea mea, iar implicarea și determinarea au transformat problemele în soluții și soluțiile în reușite.

Fiecare persoană care alege să angajeze serviciile Cabinetului de avocat Hanna Berger va avea parte de o atenţie deosebită, implicare şi loialitate, confidenţialitatea şi profesionalismul fiind literă de lege.

Colaborările de peste 10-15 și chiar 20 de ani vorbesc de la sine, relațiile cu clienții depășind demult sfera formalismului profesional și birocrației inutile. Relația cu clienții mei este directă, onestă, promptă și fermă.

CABINET INDIVIDUAL DE AVOCATURĂ HANNA BERGER ORADEA- George Enescu 21, ETAJ 2 CAMERA 301

+40 0722778801

AVOCATURĂ DE BUSINESS

CE PRESUPUNE AVOCATURA DE BUSINESS?

Pentru început avocatura de business presupune implicare, perseverență, spirit combativ și foarte multă muncă. Dinamica și efervescența raporturilor dintre profesioniști, dezvoltarea continuă a mediului de afaceri care a creat multiple domenii și activități comerciale au condus în mod implicit la supraspecializarea serviciilor juridice conexe. Astfel avocatura de business depășește cu mult o simplă consultație juridică sau o reprezentare/asistare într-un litigiu. Un avocat de business bun este partenerul tău de afacere, el te ascultă, te îndrumă, găsește soluții juridice pentru ca afacerea ta să fie în siguranță. O societate comercială fără servicii juridice este incompletă. Avocatul de business îți oferă în primul rând PREVENȚIE ȘI INFORMARE CORECTĂ. În caz de nevoie cunoscând problemele tale te voi reprezenta în fața instanțelor de judecată a autorităților și instituțiilor publice, în fața partenerilor tăi, cu un scop sigur și determinat:

DE A GĂSI PENTRU TINE CEA MAI BUNA SOLUTIE JURIDICĂ! Avocatura de business presupune rezolvarea problemelor tale în primul rând prin: NEGOCIERE, MEDIERE, TRANZACȚII, consultanța în această direcție ducând de cele mai multe ori la cele mai bune și rapide rezultate în afaceri, aplicate cauzei tale. Factorul cheie în afaceri nu îl reprezintă doar banii/câștigul, ci îl reprezintă și TIMPUL. ,,Lupta în instanță” chiar și câștigată irevocabil uneori poate fi tardivă! De aceea, strategia juridică în afaceri trebuie gândită și elaborată împreună cu avocatul tău de business, adaptată nevoilor și interelor tale.

Contactează-mă

+40 0722778801

Cabinet Hanna Berger

Cabinetul de avocatură Hanna Berger își desfășoară activitatea din anul 1998.
În cei peste 25 ani de experiență am reprezentat cu succes numeroși clienți în domeniile în care activez.

Garanția succesului

Succesul în avocatură necesită cunoștințe, talent și perseverență

Profesionalism

Implicare, loialitate, confidenţialitate, atenție deosebită şi profesionalism

img

Obțineți consiliere juridică

Consultanță juridică de specialitate și consultanță juridică preventivă

Experiență în domeniu

Peste 25 ani de experiență, am reprezentat cu succes numeroși clienți

Contactează-mă pentru a găsi împreună cea mai bună strategie juridică pentru siguranța derulării afacerii tale, indiferent dacă este vorba despre un litigiu sau o chestiune nelitigioasă.

Orice problemă are o soluție. Dorești să colaborăm?

© Copyright 2022-2023 | All Rights Reserved.